der Shalane Flanagan die feedback g

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

der Shalane Flanagan die feedback g

caicai2017
Dit is slechts een voorbeeld van hoe nieuwe technologie?n helpen bij het ontdekken van een nieuw perspectief. Hoewel het een voorsprong bevordert, is er altijd het Nike Air VaporMax Damen geloof in kansen om dingen beter te doen. Het doel is om producten te maken die circulariteit bevorderen - producten die langer meegaan en zijn Nike Air VaporMax Womens ontworpen met het oog op het einde.
"We hebben de plicht om de complete ontwerpoplossing te overwegen, inclusief hoe we deze aanschaffen, maken, Nike Air Max 95 Femme gebruiken, retourneren en uiteindelijk hoe we het opnieuw bedenken", zegt John Hoke, Chief Design Officer van Nike. Deze principes zijn uitgangspunten om normen af ??te breken en het proces van ambacht en ontwerp te heroverwegen. De hoop is dat het werkboek helpt om doordachte keuzes te inspireren die de wereld vooruit zullen brengen. De Stonewall Riots van 28 juni 1969 dienden als het keerpunt voor homo- en LGBTQ + -rechten in New York City en vervolgens over de hele wereld. Vijftig jaar later blijft het evenement een symbool van krachtige sociale Adidas Superstar Femme vooruitgang, aangedreven door de gemeenschap - motiverende generaties die volgden om te blijven vechten voor verdere positieve verandering.
De Nike Air Huarache Dámské jaarlijkse Converse Pride-collectie (oorspronkelijk geboren uit het LGBTQ + -netwerk van medewerkers van het merk in 2015) viert de betekenis, culturele Nike Air Max 90 Femme impact en moed van Stonewall en de oorsprong van Pride, terwijl ze vandaag sterk staat tegenover de transgemeenschap.
Een Chuck Taylor, Chuck 70 en bijbehorende kledingcapsule dragen een luide, trotse bewering van zelfexpressie door een boutontwerp en veel glamourglitter, inclusief de allereerste sneakers van het merk ge?nspireerd op de transvlag. De volledige collectie is bedoeld om alle individuen te vieren en respect te tonen voor de rebellen en helden die de weg blijven banen. 50-jarig jubileum, details van de hiel en zijbumper.
De kleding Nike Air Max 90 Womens en accessoires interpreteren de Pride-vlag slim door een grafisch ontwerp ge?nspireerd op de late jaren 60 en vroege jaren 70.
De Converse Pride-Nike M2k Tekno Womenscollectie van 2019 is vanaf 6 mei in Noord-Amerika wereldwijd beschikbaar op converse.com en bij geselecteerde winkels. Afgezien van de bijgewerkte naam,Nike Air Max 90 Mens  is de marathon dominerende Nike Zoom Vaporfly 4% vernieuwd van teen tot hiel om belangrijke feedback van Nike's wereldkampioen hardlopers op te nemen.
De tweede iteratie oogverblindend met een verbeterd bovendeel (grotendeels dankzij atleten waaronder Shalane Flanagan die feedback gaf nadat water haar naar beneden drukte in Boston), een opnieuw bewerkte middenzool (een oplossing van Nike Sport Research Nike Internationalist Mujer Lab die feedback combineerde met veel van de elites van Nike) en een opnieuw ontworpen tractiepatroon (dit was een grote vraag van Eliud Nike Air Max 2017 Dam Kipchoge nadat hij een zeer natte race in Berlijn had gereden). "Deze schoen is echt het resultaat van onze atleten, sportwetenschappers, ingenieurs Adidas ZX Flux Damen ontwerpers die nauw samenwerken tijdens het hele proces van ontwerp, testen en productie", zegt Brett Holts, Nike VP van Running Footwear. "We zijn allemaal zo verheugd om te zien dat NEXT% de grenzen van menselijke prestaties op marathoncursussen over de hele wereld blijft verleggen."
Circulariteit: Guiding the Future of Design inspireert gesprek door 10 belangrijke principes te delen: