e One Star Pro, wilde Sablone

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

e One Star Pro, wilde Sablone

caicai2017
De eerste druppel van de samenwerkingscapsule omvat het groene en oranje kleurenschema van Hawkins High en de Tiger-mascotte in een levendige mix van kleding Nike Air Max 90 Dam en schoeisel. Zweetpakken en complementaire T-shirts hebben dezelfde fysieke stijl uit de jaren Nike Air Max 2015 Damen80, en drie sneakers komen overeen. De stukken lanceren 27 juni. Een tweede druppel schoenen arriveert Nike Air Max 2017 Womens op 1 juli. Nagesynchroniseerd met het "OG-pakket", elke schoen heeft een rood, wit en blauw kleurenschema en viert 1985 Independence Day met een jaarmarkering op de hiel en speciale vuurwerksok Nike's eerste lifestyle Air-unit, de 270, voegt zich samen met het zachtste, soepelste en meest veerkrachtige schuim van het merk, Nike React, om een ??nieuwe articulatie van Air Max te vormen.
De Nike Air Max 270 React blijft streven naar iteratieve vooruitgang in de Air Max-lijn. De introductie van Nike React-technologie resulteert in een soepele overgang van hiel naar voorvoet (de offset is ook verminderd ten opzichte van zijn voorganger)Nike Air Max 270 Mujer  en een energiek beeldhouwen. Het bovenwerk van de schoen volgt de stralende ontwerptaal van het Nike Air Max 90 Femme gereedschap door gelaagde materialen te stapelen om een ??traditionele snij-en-naai-esthetiek te spiegelen via www.sunnytummies.co.uk een nieuwe constructiemethode.
"In plaats van niet-genaaid of gestikt op panelen, is de Air Max 270 React gebouwd met een bar tack-techniek ge?nspireerd door Element React 87", legt Dylan Raasch, Nike Senior Sportswear Design Director, uit. "
De viscerale sterkte van het silhouet, vooral de uitbundige geometrie?n van de tooling, onderstrepen het potentieel van de schoen om een ??verscheidenheid aan verschillende visuele expressies te dragen. De eerste releases van de Nike Air Max 270 React delen een consistente basis in kunst- en ontwerpgeschiedenis. Elke colorway vertaalt een specifieke artistieke stijl of beweging in zijn Adidas Superstar Dámské blokkades en tinten. De lead-lancering colorway, bijvoorbeeld, luidt de 100ste verjaardag van de oprichting Adidas ZX 700 Damen van het Bauhaus in door de formele studies van de school naar asymmetrische balans te herinneren. Andere colorways benadrukken verkenningen van geometrische composities, halverwege de eeuw ge?nspireerde kleurblokkering, San Francisco psychedelia en meer. Het proces van het testen van schoenen voor skater Alexis Sablone gebeurt in die kritieke ruimte tussen flick (wanneer ze haar board in de lucht gooit) en landing . Toen ze de kans kreeg om met het Converse CONS-team te werken aan haar favoriete skate-silhouet, de One Star Pro, wilde Sablone twee details aanpassen die haar krachtige film zouden bijhouden: extra grip en duurzaamheid.
"Allereerst wilde ik een stukje rubber op de neusflens toevoegen", zegt Sablone. “Als ik met Nike Roshe Run Dam mijn board flick, vind ik het laatste dat het board raakt van rubber. Dat rubber verbetert de grip en het Nike M2k Tekno Mujer helpt de schoen ook langer mee te gaan - ik neig er vrij snel doorheen te blazen. ”
Sablone en het CONS-team cre?erden een dubbelgestikte, versterkte oogrij - een gebied dat de meeste slijtage ziet tijdens flip-tricks - om de duurzaamheid van de schoen en de verdere balansvulling met board-gripcontrole te vergroten. Haar invloed op de One Star Pro wordt versterkt in een speels ingetogen esthetiek. Ontworpen voor on- en off-board draagbaarheid, het witte suède bovenwerk herbergt een g