een specifieke betekenis achter het be

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

een specifieke betekenis achter het be

caicai2017
Voor Converse vertegenwoordigt de schoen een duidelijke productevolutie: het Nike Air Huarache Womens was de eerste volnerf lederen hoepenschoen van het merk met het Star Chevron-logo. Het logo en de schoen hebben geholpen Converse Basketball te defini?ren in de jaren '80 en '90. Het silhouet verlengt de soepele stijl van het tijdperk, representatief voor een revolutionaire generatie hoogvliegers zoals Julius Erving, aka Dr. J. Het eenvoudige witte lederen bovenwerk en knalt teamkleuren via de Star Chevron, heeft zijn www.sunnytummies.co.uk stilistische resonantie behouden te.
Hoewel de Converse Pro Leather in de loop der jaren een behoorlijk aantal feestelijke heruitgaven heeft gehad, vindt deze nieuwste iteratie de schoen teruggebracht met steek-voor-steek-modellering van een bovenwerk Nike Air Max 1 Womens uit een archiefarchief uit 1977, en nu met geremasterde en comfortabelere gereedschappen.
Het Converse All Star Pack bevat zowel het klassieke wit / rode Pro Leather als een Pro Leather-ge?nspireerde versie van Converse's nieuwste performance hoepelschoen, de Nike Air VaporMax Femme All Star Pro BB. Afgerond door de klassieke Chuck 70, brengt het Converse All Star Pack enkele van de meest instrumentale silhouetten uit de geschiedenis van basketbal samen om de historische reikwijdte van de prestaties van Converse's basketballijn te vieren.
Het Converse All Star Pack wordt op 22 oktober gelanceerd op geselecteerde locaties van House of Hoops (219 S State Street, Chicago, IL 6060Nike Air Huarache Womens 4; 6801 Hollywood Blvd, Los Angeles, CA 90028; 4089 Fulton Street, Brooklyn, NY 11201; 226 East Fordham Rd. , Bronx, NY 10458), compleet met mogelijkheid om de All Star Pro BB uit te proberen. Een bredere release komt op 24 oktober Nike Air Max 95 Womensop converse.com.2019 - Drie specifieke elementen van de viering van Día de Los Muertos informeren unieke ontwerpen in drie iconische Nike Sportswear-silhouetten: Nike Air Force 1 La Calaca, Nike Air Max 95 La Catrina en Nike Cortez El Altaar.
Het reflecterende patroon van suikerschedels op de Air Force 1 is ge?nspireerd op La Calaca, een instrumentaal deel van de altaren die tijdens de vakantie zijn gemaakt en die de reis van het leven na de dood aangeven. Het wit vertegenwoordigt de suiker, terwijl kleuren de creatieve ontwerpdetails van het traditionele Nike Air Max 270 Womens aanbod tot leven brengen.
La Catrina, of vrouwelijk skeletfiguur, is vertegenwoordigd in de jaarlijkse traditie en duidt op een gelukkig hiernamaals. In de Air Max 95 neemt La Catrina vorm aan door de vormen van het menselijk lichaam in de schoen. Het vetersysteem reproduceert de ribben, de zool imiteert de wervelkolom, terwijl Nike Air Force 1 Womens het bovenwerk, in mesh en suede, overeenkomt met de spiervezels.
Traditioneel bevat elke ofrenda - of altaar - de vier natuurlijke elementen: water, lucht, aarde en vuur, elk met een specifieke betekenis achter het begeleiden van zielen door het hiernamaals. In dit pakket belicht de Nike Cortez enkele essenti?le elementen met afbeeldingen op de inlegzolen. Confetti wordt gebruikt om de lucht te vertegenwoordigen, Nike Air VaporMax Womens kaarsen duiden op het vuur dat richting geeft, een keramiek houdt het voedsel vast dat de aarde illustreert, met details die het water uitdrukken.2019 - Twee van de favoriete Nike-silhouetten van Cactus Plant Flea Market komen samen in een unieke mashup voor de tweede release van Nike By You met het in New York gevestigde merk. De Air Force 1, voor het eerst uitgebracht in 1982 en een consistente rotatieslijtage door CPFM, krijgt een gedurfde esthetische verfraaiing met grafische letters van de door Wilson-Smith ontworpen Adidas NMD Womens Air More Uptempo uit 1996.