kant van de schoen lic

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

kant van de schoen lic

caicai2017
Nike heeft zijn eerste zelfvetersluitende, slimme basketbalschoen onthuld.
De Adapt BB, geprijsd op $ 350, doet meer dan alleen kant zelf. Met een power-vetersysteem  genaamd Fit Adapt kunnen gebruikers zich aanpassen om de perfecte pasvorm te vinden met de Nike Adapt mobiele app.
Boston Celtics-ster Jayson Tatum zal de Adapt BB dragen in het professionele debuut van de Adidas EQT Support ADV Mujer schoen op woensdagavond wanneer de Celtics de Toronto Raptors spelen. Een voorproefje van hoe de toekomst van Nike Air Huarache Damen schoenen er uit zou kunnen zien door dinsdag de eerste zelfrijzende, slimme basketbalschoen te introduceren .
De Adapt BB, geprijsd op $ 350, doet meer dan alleen kant zelf. Met een power-vetersysteem genaamd Fit Adapt kunnen gebruikers zich aanpassen om de perfecte pasvorm te vinden, of het nu handmatig of digitaal is, met de Nike Adapt mobiele app. Een aangepaste motor en tandwieltrein worden strakker of losser om aan uw voet aan te passen.
Voor Nike opent dit een nieuwe wereld van slimme data-inzichten in de Nike Air Max 2017 Damen workouts van sporters. Voor atleten betekent het een nieuw tijdperk en de manier waarop ze omgaan met sneakers. "Sporters kunnen hun schoenen bijwerken en evolueren met upgrades, nieuwe functies en services via smartphone-technologie Nike Air Huarache Femme in hun schoenen", aldus Michael Donaghu, Nike's vice-president van innovatie.
Terwijl Nike Air Vapormax Damen Nike deze schoen als een 'mobiel sportonderzoekslaboratorium overal op voeten' aanspreekt, biedt de schoen momenteel geen gegevens, maar het bedrijf zei dat dit zal komen.
"We gaan van fit naar firmware," zei Donaghu.
Nike-onderzoekers zeiden dat de Nike Adapt BB de meest geteste schoen in zijn geschiedenis is. Het bedrijf koos basketbal Nike Air Max Command Damen als de eerste sport vanwege de eisen die basketbalspelers stellen aan hun schoenen met snelle snitten en constante sprints.
De ster van Boston Celtics Jayson Tatum is de cavia die in het geheim de Adapt achter Nike Air Max Tavas Damen de schermen testte. Tatum zal de Adapt BB dragen in het professionele debuut van de schoen op woensdagavond wanneer de Celtics de Toronto Raptors spelen. De schoen is vanaf 17 februari beschikbaar voor klanten.
Tatum zei dat hij het meest onder de indruk was van hoe de schoen past. "Ik probeer mensen te vertellen dat het bij mij past. Het is beter dan veters. Er zit geen beweging in en het is erg veilig, "vertelde Tatum aan CNBC.
Maatwerk is een ander belangrijk kenmerk van de Adapt BB. Nike Air Vapormax Femme De twee knoppen aan de onderkant van de schoen lichten op in de kleur van je keuze tijdens het programmeren, een functie die Tatum bijzonder interessant vindt.
"Ik ben dol op het feit dat het www.garanterra.de uniek is ... mijn favoriete onderdeel is gewoon de kleuren veranderen. Je kunt het op een bepaalde manier aanpassen aan je eigen schoen en ik denk dat dat het coolste is voor mij, "voegde hij eraan toe.
Met een Nike Air Max 90 Femme slimme schoen komen nieuwe verantwoordelijkheden - zoals het elke 10-14 dagen opladen van de schoenen via een oplaadpad dat bij de schoenen wordt geleverd. Hoewel de schoenen zonder telefoon werken (je kunt aanpassen met de knoppen), is een smartphone vereist om die perfecte pasvorm en aanpassing te krijgen.